Program pilotażowy „Dobry posiłek w szpitalach”
Marzec 2016
Poprzedni miesiąc | Następny miesiąc
Wybierz dzień:
- 2016-03-01 - Wtorek
- 2016-03-02 - Środa
- 2016-03-03 - Czwartek
- 2016-03-04 - Piątek
- 2016-03-05 - Sobota
- 2016-03-06 - Niedziela
- 2016-03-07 - Poniedziałek
- 2016-03-08 - Wtorek
- 2016-03-09 - Środa
- 2016-03-10 - Czwartek
- 2016-03-11 - Piątek
- 2016-03-12 - Sobota
- 2016-03-13 - Niedziela
- 2016-03-14 - Poniedziałek
- 2016-03-15 - Wtorek
- 2016-03-16 - Środa
- 2016-03-17 - Czwartek
- 2016-03-18 - Piątek
- 2016-03-19 - Sobota
- 2016-03-20 - Niedziela
- 2016-03-21 - Poniedziałek
- 2016-03-22 - Wtorek
- 2016-03-23 - Środa
- 2016-03-24 - Czwartek
- 2016-03-25 - Piątek
- 2016-03-26 - Sobota
- 2016-03-27 - Niedziela
- 2016-03-28 - Poniedziałek
- 2016-03-29 - Wtorek
- 2016-03-30 - Środa
- 2016-03-31 - Czwartek
Menu na dzień: 2023-12-24 - Niedziela | |
I ŚniadanieKawa zbożowa z mlekiem b/c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ, ) | |
II Śniadanie | |
ObiadWielowarzywna z ziemniakami * 350 ml (GLU PSZ, MLE, SEL, ),włoszczyzna 3skł,paski mrożona,brokuł mrożony,kalafior mrozony,fasolka szparagowa mrożona cięta,ziemniaki,sól,śmietanka. | |
Kolacja IKompot z suszu b/c 250 ml | |
Kolacja IIKanapka z jajkiem (chleb razowy 60g, | |
Wartości odżywcze
|
Alergeny:
Mleko i pochodne wraz z laktozą: MLE
Zboża zawierające gluten pszenny: GLU PSZ
Jaja i pochodne: JAJ
Orzeszki ziemne i pochodne: OZI
Orzechy: włoskie,laskowe,pekan,nerkowce,migdały,pi: ORZ
Seler i pochodne: SEL
Dwutlenek siarki / siarczyny: S02
Ryby i pochodne: RYB
Skorupiaki i pochodne: SKO
Mięczaki i pochodne: MCK
Soja i pochodne: SOJ
Gorczyca i produkty pochodne: GOR
Nasiona sezamu i pochodne: SEZ
Łubin i produkty pochodne: ŁUB
Zboża zawierające gluten żytni: GLU ŻYT
Zboża zawierające gluten owsiany: GLU OW
Zboża zawierające gluten jęczmienny: GLU JĘCZ
Mleko i pochodne bez laktozy: MLE b/LAK